About

Здравейте, казвам се Тихомир Младенов. Роден съм през 1991 г. в Белоградчик. На 11 години се преместих да уча във Видин, където завърших средното си образование. От септември 2010 съм студент в София. Израснал в полите на Балкана, още от малък обичам природата. Може би това ме запали по пейзажната фотография. Самият процес на снимане и броденето сред дивата природа ме откъсват от реалния свят. Забравям за всякакви проблеми и тревоги и се потапям в един нов и различен свят, където цари спокойствие и тишина, където всяко нещо е наслада за сетивата. Понякога потъвам в размисли, а понякога просто се наслаждавам на гледката и преживяването. Чрез снимките си се опитвам да покажа заобикалящата ни природа по начина, по който я виждам аз и ако може поне за мъничко да пренеса този, който ги гледа, в онзи друг свят, в който се пренасям всеки път, когато изляза да снимам сред природата. В този блог ще разказвам за приключенията от моите разходки сред природата. Надявам се да си прекарате добре :)

Ако желаете да закупите някоя снимка или да питате нещо, може да се свържете с мен като ми пишете на: tem91@abv.bg

Екипировка:

Фотоапарат: Canon EOS 450D
Обективи: Tokina 11-16 f/2.8 AT-X PRO; Sigma 17-70 f/2.8-4.5 DC Macro; Canon 70-200 f/4 L USM
Филтри: Hoya CPL HMC 72 mm; B+W CPL MRC 77 mm; Hitech 150 GND filters; Hitech 100 Pro Stopper 10 ND

IMG_1920

9 мнения за “About

  1. Страхотно! Браво, Тихомире! Аз също съм родена в Белоградчик и твоите снимки на града, са най-хубавите, които въобще някога съм виждалал Освен това си открил и много местенца, които никой не знае и за които никой не пише, не знам защо. Абсолютно съм вдъхновена от твоя блог!

  2. Страхотни фотографии! Просто нямам думи….
    Ще те затрудни ли да споделиш откъде си снимал скалите по изгрев и залез? Благодаря предварително!

  3. Ами зависи за кои конкретно снимки питаш, по принцип ходя на доста места по скалите да дебна изгреви и залези.

  4. Разкошни фотографии.Благодаря ти за тях.Пренасям се в друг свят и друго време докато ги гледам.Определено блога ти отива в любими.

  5. Уважаеми Тихомир.
    Аз съм Rasa Милоевич, професионален фотограф от Зайчар. Моля свържете се с мен на този имейл за връзка, аз искам да бъде на един от журито си за следващата година с някои от колегите си от България.
    Това е моят имейл.
    Посетете сайта ми.
    Най-добри пожелания.
    Rasa Milojevic
    EFIAP, EsFIAP, KMF FSS

  6. Стахотни снимки, браво! От доста време следя блога ти. Много се радвам, че има хора от нашия край, които се занимават активно с фотография и представят красотата на природата. Аз също много обичам разходките из Западния Балкан, но за съжаление не остава много свободно време напоследък :(

Вашият коментар